Airbnb: Ine, familie oktober 2018

Een heerlijk ruim huis om te vertoeven. Van jong tot oud, van 7 tot 73, vonden het er fijn. Vanuit huis hebben we genoten van de mooie wandelingen bij de Pingo ruines. En alle maaltijden waren in feest in de heerlijke, goed uitgeruste, woonkeuken.

Micazu: Marijke, muziekgezelschap okt 2018

Bij binnenkomst voel je je meteen welkom en op je gemak. Het huis is zeer sfeervol ingericht en biedt alle mogelijkheden…


Groepen.nl: Judith, familie oktober 2018

Ontzettend fijn huis. Genoeg ruimte om met negen volwassenen en vier jonge kinderen te verblijven. Tot in de puntjes verzorgd. Leuk speelgoed voor de kinderen, oa. houten trein- en autobaan en gezelschapsspelletjes. Gezellige sfeer. Vanuit het huisje hebben we regelmatig gewandeld en gefietst in de omgeving. Met een fotoshoot door een fotograaf uit de buurt hebben we straks nog een mooie herinnering aan ons samenzijn in dit fijne huis.

Natuurhuisje: Hans, familie mei 2018

Je zou het niet verwachten in Friesland!!! Prachtige heidegebieden en mooie bossen en dat op loopafstand van het huis. En dan genieten van de rust die daar heerst. We hebben een weekend in dit prachtige huis doorgebracht met kinderen en kleinkinderen. Een leuk oud schoolgebouw met aanpassingen en aanbouw. De slaapruimtes liggen wat verspreid en daardoor blijft er ook privacy mogelijk. Voor de kleinkinderen heerlijke sluip en kruip door mogelijkheden. Goed en sfeervol ingericht

Heerlijke huisjes: Emiel, familie december 2017

We zijn hier geweest om oud & nieuw te vieren. Het huisje is leuk en groot en mooi ingericht. Het was niet het beste weer, en we waren met veel kinderen, en het feit dat het makkelijk was om in verschillende vertrekken iets te doen dat juist druk of juist rustig was maakte het makkelijk om relatief lang binnen te zijn.

Zoover: Blauwe druiven, vriendengroep feb 2019

Goed verzorgde accommodatie met een heerlijke grote tafel in de keuken.

Lees meer recensies op Zoover.

Lees meer recensies op Groepen.nl.

Lees meer recensies op Natuurhuisje.

Lees meer recensies op Airbnb.

Lees meer recensies op: Heerlijke huisjes

Lees meer recensies op: Heeftualgeboekt.nl?

Lees meer recensies op: Micazu