Airbnb: Mark mei 2019

Afgelopen weekend met onze vriendenclub bestaand uit 12 volwassenen verbleven in het gastvrije Wijnjewoude bij Sip in het huis Haudmare. Prima ontvangst op de vrijdagmiddag, mooie omgeving om te fietsen en we hadden geluk met het weer, buiten kunnen eten en genieten van het uitzicht. De Djembe workshop op zondagmiddag, met aansluitend afrikaans eten was een perfecte afsluiting van ons weekend. Het huis was ruim opgezet met privacy wanneer gewenst, grote keuken en terras waar we in de ochtend van het ontbijt hebben genoten. Fietsverhuur, bakker en supermarkt in de nabijheid. Een aanrader! Dank je wel Sip en Annelies, groeten van de vriendenclub uit Beuningen!

Micazu: Marijke, muziekgezelschap okt 2018

Bij binnenkomst voel je je meteen welkom en op je gemak. Het huis is zeer sfeervol ingericht en biedt alle mogelijkheden…


Zoover: La Banda Bardi, juli 2019

Met Vocaal ensemble La Banda Bardi hebben we een geweldig weekend doorgebracht in Haudmare. met 16 volwassenen, overal verspreid fijne slaapkamers, met prima bedden. Mooie badkamers (3) en heel ruime eetkeuken, maar ook een repetitieruimte met piano en een grote woonkamer. Vanwege 2 concerten in Groningen en Friesland was Haudmare een strategische plek om te logeren en we hebben er erg genoten, ook van de grote tuin met plaats genoeg om buiten te eten en te relaxen. Sip Visser, de eigenaar, wil je met alles terzijde staan, geen moeite te veel. Kortom: van harte aanbevolen!

Natuurhuisje: H.A.  Siebenga  juni 2019

Natuur, rust en ruimte:

Héél landelijk en rustig gelegen.

Algemene beoordeling: 9

Huis is ruim en zeer compleet ingericht. Fijne bedden !

Groepen.nl: Judith, familie oktober 2018

Ontzettend fijn huis. Genoeg ruimte om met negen volwassenen en vier jonge kinderen te verblijven. Tot in de puntjes verzorgd. Leuk speelgoed voor de kinderen, oa. houten trein- en autobaan en gezelschapsspelletjes. Gezellige sfeer. Vanuit het huisje hebben we regelmatig gewandeld en gefietst in de omgeving. Met een fotoshoot door een fotograaf uit de buurt hebben we straks nog een mooie herinnering aan ons samenzijn in dit fijne huis.

Heerlijke huisjes: Linda februari 2018

We hebben een heerlijk weekend gehad in Haudmare. Het is een prachtig huis, vol authentieke details en smaakvol ingericht door de gastvrije eigenaars. Fijne collectie boeken en kunstwerken, en zelfs een piano. En een waanzinnig uitzicht over de velden en de tuin, waar we een lekker vuurtje hebben gemaakt. In de ruime keuken en woonkamer kun je makkelijk met grote club verblijven, maar er zijn ook genoeg plekken in het huis om rustig te kletsen of een boek te lezen. Verder: fijne bedden en prima badkamers. Op een steenworp afstand van het huis ligt een prachtig gebied met heide en vennen. Zeker even heen lopen!

Lees meer recensies op Zoover.

Lees meer recensies op Groepen.nl.

Lees meer recensies op Natuurhuisje.

Lees meer recensies op Airbnb.

Lees meer recensies op: Heerlijke huisjes

Lees meer recensies op: Heeftualgeboekt.nl?

Lees meer recensies op: Micazu