Vier muziek activiteiten om uw verblijf een extra dimensie te geven. Bekijk ze!

Repeteren, voorbereiden op een optreden of gewoon voor de gezelligheid? Haudmare biedt goede faciliteiten voor een muzikaal verblijf.

Speel of zing je in een koor, orkest of band en ben je op zoek naar een repetitieruimte? Iedereen is welkom bij Haudmare. Het ruime muzieklokaal is onderdeel van het groepsverblijf. Het is veertig m2 groot, je kunt er met een aardig gezelschap musiceren. De gasten die liever iets anders doen dan muziek activiteiten hebben nog genoeg rustige ruimtes om zich te vermaken.

Rippen piano

Muziek: extra dimensie voor uw verblijf! Muzieklokaal met piano

Het muzieklokaal met (gestemde) piano, samen spelen of juist even alleen op de piano. Wie wordt de beste singer - song writer van uw verblijf?

Repetitieruimte

Muziek: extra dimensie voor uw verblijf! Repetitieruimte voor versterkt spelen

Samen met je band inspiratie op doen of relaxt samen spelen? Repetitieruimte voor versterkt spelen beschikbaar. Boek onze kleine maar fijne repetitiestudio vanaf € 50,-

Muziek: extra dimensie voor uw verblijf! Jammen met de gastheer?

Vind je het leuk om eens wat uit te proberen in de repetitieruimte? Meestal is er wel een uurtje om samen wat te doen! Kom eens kijken naar mijn net aangekomen instrument 1 .

Hijack

Muziek: extra dimensie voor uw verblijf! Mini Concert Hijackmusic

Muziek: Hijackmusic is een band uit Friesland met bekende nummers in een jazzy arrangement. Hebt u een feestje te vieren, zij maken er een speciale gelegenheid van. Meezingen? Graag!

Het groepsverblijf is rustig gelegen waardoor geluid geen probleem is voor de omgeving. De vele mogelijkheden garanderen een inspirerend muzikaal verblijf!
Wil je versterkt spelen dan is er de mogelijkheid om de repetitieruimte te huren of om apparatuur in het muzieklokaal te plaatsen.
Het muzieklokaal is ook zeer geschikt voor kerkkoren, close harmony koren, gospelkoren, kozakkenkoren en shantykoren.